...

Nyt perlearmbånd til mænd med power

Del

Snowflake obsidian perlearmbånd til mænd med power

Snowflake Obsidian har et markant sort og gråt farvede mønster, hvilket giver en fed effekt til dette perlearmbånd. De Obsidian sten vi bruger er facetteret så stenene bliver endnu mere levende at se på. Perlearmbåndet er båndet efter macramé metoden med stål låsesten, der matcher stenene godt. Dette perlearmbånd vil vække god opsigt og vil også passe perfekt med Frosted agate armbåndet, der er en af vores mest populære modeller.

Stenenes kræfter / Power of the stones:

Snowflake Obsidian, der er en sten af renhed, kan bidrage med at afbalancere sjæl og krop. Obsidian beroliger og lindrer. Den giver dig mulighed for at se usunde mønstre i din  adfærd, så du er klar til at gennemgå forandringer. Obsidian trækker de skjulte ubalancer frem og frigiver dem.

Det er en af de tidligst kendte sten, der er brugt til “scrying” (at se ind i fremtiden).

Helbredende egenskaber: Obsidian bruges til at heale og lindre muskelkramper samt betragtes som en god afgiftnings (Detox) sten.

Se andre Power of the stones perlearmbånd til mænd med power og læs om stenenes kræfter og betydning. Måske er der lige en stentype, der passer perfekt til dig.

Stenstørrelsen i dette armbånd er ca. 10 mm.

Som alle vores perlearmbånd leveres dette power armbånd i en fed smykkeæske.

Snowflake_Obsedian_powerarmbånd_til_maend_fra_Nirbana_Soul