...

Nye super fede lange kors halskæder til mænd

Del

Nye designs i store og lange kors halskæder til mænd

En ny serie af super fede designede lange halskæder har set dagens lys.

Store halskæder med kors er blevet meget efterspurgt den seneste tid, og dette har vi naturligvis ikke kunnet være overhørig, og har derfor i dag lanceret 2 lange kors halskæder som faktisk fint kan benyttes af både mænd og damer da materialevalget er meget unisex.

Halskæde med kors i lang model fra Nirbana Soul

 

Den første kors halskæde på billedet, model CRUIX, er monteret med et stort flot guldkors i en god tykkelse, og selve kæden er sammensat af A-grade granat (Garnet) sten som med deres dybe brune farve med et strejf af lilla eller rød, giver et fantastisk modspil til guldkorset. For at bryde kædens er der monteret to små rækker af forgyldte hæmatit sten. Kæden er desuden monteret med en Nirbana Soul logo lås. Kæden er hele 80 cm. lang, og hertil korset som er ca. 6 cm. højt.

Sort kors halskæde i lang model fra Nirbana Soul

 

Den anden kors halskæde, model NERO, er i den mere rå og mørke stil, dog med rigtigt meget spil grundet de slebne sorte onyks sten som danner rammen for hele kæden. Det sorte kors er rimeligt stort med de ca. 5,5 cm. og er besat med små sorte krystaller på hele fronten. For at “bryde kæden” er der monteret to krystal sten der er sat med mørke Himalaya krystaller på en gunmetal base. Denne kæde har også Nirbana Soul logo låse system. Længden på denne kæde er 84 cm. og vedhænget på de 5,5 cm. kommer oveni.

Ny model kors haslkæde

 

Den tredie halskæde, model SCORPION, som er i baggrunden på billedet,er en ny stor og lang halskæde model som også er meget efterspurgt i øjeblikket, disse lange halskæder er bundet efter den gamle macrame metode som giver halssmykket et mere råt look. Scorpion leveres i to forskellige længder nemlig 78 cm. som er en god standardlængde for en lang halskæde til mænd, men også i 94 cm. som er ekstra lang, men faktisk en meget efterspurgt længde.
Halskæderne er sammensat at gun / grå hæmatit sten og mørke krystaller, og er forholdsvist tung grundet disse materialer. Scorpion halskæden er ganske enkelt super fed, og giver god opmærksomhed uden at overdrive.

Se alle vores herresmykker her

Se alle vores kvindesmykker her