Nirbana, Nirvana, Nirwana….

Del

Er det nu Nirbana, Nirwana, Nirvana, Nirvarna, Nirbarna… eller ?

Kært barn har mange navne som man siger. Nirbana Soul TM ser at mange af de søgninger der laves på bl.a. Google for at finde os, har et pænt mix af formuleringer som Nirvarna Soul, Nirwana Soul eller Nirvarna Soul (som også er en yderst oplagt forveksling) men også sjove ord som Nirwana ser vi.

Men uanset hvilke formuleringer som de nævnte Nirbarna, Nirvana, Nirwana, Nirvarna osv. ser vi heldigvis et kraftigt stigende besøgsantal dag for dag, hvilket underbygger den brede interesse der er for vores unikke kvalitetsmykker. Og da søgemaskiner som bl.a. Google åbenbart også ser dette, ligger vi heldigvis i toppen på søgninger med eller uden “stavefejlene”

Ordet NIRBANA er en asiatisk / indisk fortolkning af ordet Nirvana som beskriver det ultimative. Jo lige præcist sådan vi og vores mange kunder ser vores produkter. Ordet Soul er beskrivelsen af den personificering vores smykker er med til at skave for bæreren.

Nirbarna Soul, designer smykker i unikke kvaliteter og designs.

her til vores forside og oplev alle vores unikke designede danske smykker som omfatter både herresmykker og en bred vifte af smykker til kvinder.

Ewa Zegan poserer med Nirbana Soul

Nirwarna smykker, Nirwana armbånd, Nirvarna smykker, halskæder og armbånd