Lord Ganesha halskæde i guld

Del

Nyt halskæde design. Lord Ganesha halskæde i guld

En ny Hindu / Buddhistisk inspireret halskæde i guld med en Lord Ganesha emblem vedhæng belagt med ægte guld. Selve kæden er 8 mm. polerede og dybsorte onyks sten sammensat med hvide Himalaya krystaller.

Du kan se flere billeder af denne halskæde i guld og sorte onyks sten her

Lard Ganesha halskæde i guld design fra Nirbana Soul

 

En buddhistisk inspireret halskæde i guld og sorte sten

Lidt mere info om Lord Ganesha

Der findes store mængder af information om Lord Ganesha, og teksten herunder er kun et kort resume. Læs evt. mere her (Wikipedia)

Lord Ganesha er en Hindu / Buddhistisk gud som illustreres med et elefanthoved. Ganesha har været repræsenteret med et hovedet af en elefant, fra de tidlige stadier af hans optræden i indisk kunst.

Ganesha almindeligvis æres som løser / ophæver af hindringer og mere generelt som Herren af ​​begyndelser og Herren af Forhindringer og er mæcen for kunst og videnskab, og af intellekt og visdom

Lord Ganesha store mave siges at indeholde hele universet – og er et symbol på den måde, vi skal leve vores liv. Vi skal være i stand til at acceptere og fordøje de oplevelser vi gennemgår i vores liv -det være sig gode eller dårlige. Af vores prøvelser skal vi være ligesindede og indse, at alle erfaringer vil bringe os tættere på vores tro. Uanset hvad vi vælger at rette vores tro mod.

Se alle vores halskæder her

 

Lord Ganesha