...

Dusk to Dawn armbånd til mænd med lækker dark coffee string

Del

Nye Dusk to Dawn armbånd til mænd med en ny brun dark coffee string

Blandt vores nye perlearbånd i vores eksklusive serie Dusk to Dawn til mænd finder du nu 3 nye i serien med dark coffee string. Dark coffee er en flot brun string, der giver et lækkert blødt look og er rigtig populær. Agron, Avenger og Varro er de 3 nye modeller og de er særligt fede.

Dusk_to_dawn_Agron_perlearmbaand_til_maend

Agron armbåndet er designet med ægte Baltisk rav i en dyb flot cognac tone, der giver et varmt udseende, hvilket giver en fed kontrast til den platin belagte sølvkugle med Dusk to Dawn logoet. Der udover er der håndskårne onykssten, der giver lidt et råt tvist til armbåndet. Dette er faktisk et armbånd, der udstråler rigtig meget. Rav er et rigtig fedt, eksklusivt og unikt produkt. Hvis du godt kan lide Agron, men foretrækker guld, så se dette meget lækre Babylon perlearmbånd til mænd. Rav er forstenet harpiks. For at der kan dannes rav, så skal harpiksen ligge i havet i mindst 30-50 millioner af år, hvilket jo må siges at være en længere proces.

Dusk_to_Dawn_Avenger_Armbaand_med_dzi

 

Avenger er ligeledes et helt nyt perlearmbånd fra Dusk to Dawn til mænd, der har et rigtigt varmt og cool “earth” look. Den er designet med tibitanske dzi agater, der er ret specielle. De minder i udseende  lidt om trækugler, men er en agat sten der er behandlet, så de får dette vildt seje udseende. Dzi sten kan se meget forskellige ud alt efter hvordan de er behandlet se fx dette Dzi armbånd, hvor dzi stenene ser anderledes ud. I forhold til stenenes kræfter, så siges de at have en beskyttene og meget helbredende effekt. Tibetanernes tro er, at ​ onde ånder i vores omgivelser forårsager negativitet i livet. Men Iført denne kraftfulde talisman “Dzi”, skulle sådanne negativiteter spredes og derved uskadeliggøres. Udover dzi stenene, så er der en håndlavet balinesisk sølvkugle belagt med små 24 kt guld kugler, der matcher dzi stenene rigtig godt. Låsesystemet er massiv sterling sølv belagt med 18 kt guld. De varme farver sammen med den dark coffee string giver et meget fuldendt look.

 

Dusk_to_Dawn_Varro_perlearmbaand_til_maend

 

Varro armbåndet er designet i sort, guld og krystaller, hvilket gør at den dark coffee string kommer til sin ret, da den er i kontrast med de andre materialer. Sort Onyks, der er den dominerende sten i dette perlearmbånd, er kendt for at understøtte bærerens selvkontrol, og hjælper dig til at blive herre over din egen skæbne. Et af vores bedst solgte armbånd Sort Onyx er udelukkende med sorte onyks og det kan sættes sammen med alle andre armbånd, hvilket er grunden til at det er så populært. På Varro armbåndet er der tre  perler med cz krystaller på guldbelagte sølvkugler. Det giver blikfang og eksklusivitet til armbåndet. Låsesystemet er i massiv sterling sølv belagt med 18 kt guld.

Dusk to Dawn armbånd til mænd