Køb den perfekte gave til ham

Del

Den ultimative gave til ham der fortjener det bedste

En ny cool halskæde i en råt og mega maskulint design har set dagens lys. Sammensætningen af de matte agat (frostede) sten mod de blanke “gun metal” farvede hæmatitter spiller perfekt sammen med de dybsorte Himalaya krystaller som samtidigt giver halskæden sit liv og giver en stor portion god opmærksomhed.

De sorte sten er matterede, eller “frostede” agater, De mørke sølvfarvede, også kaldet “gun metal” farvede sten er ægte Hæmatit, og sidste type kugle består af dybsorte små Himalaya krystaller om er monteret på en platinbelagt base.

Denne rimeligt lange halskæde er forholdsvis tung da det fortrinsvist er massive stentyper med en stor hårdhedsgrad der er benyttet.

Længden på halskæden er ca. 74 cm. Og sten størrelsen er 10 mm.

Kæden leveres i en desuden i en klækker smykke æske som vi anbefaler man bruger til opbevaring når kæden ikke bæres.

Købes du vores smykker som julegave tilbyder vi fuld retur eller ombytningsret helt frem til 7. Januar 2013. Dette gælder alle varer der ikke er fremstillet specielt naturligvis.

Men tjek rundt på i vores webshop. Vi har også masser af andre gode gaveideer til ham, eller til hende naturligvis.

Den perfekte gave til ham - matsort halskæde fra Nirbana Soul

Den ultimative gave til ham

Bonneville halskæden har nu fået følge af et super lækkert armbånd der matcher perfekt.

Armbånd modellen BENZ by Nirbana Soul er således også sammensat af matte agat sten, hæmatit sten og de sorte Himalaya krystaller på platin belagt base. Armbåndet “går” naturligvis også fint alene.

 

Gaven til ham der skal have det bedste, fra Nirbana Soul

Model Benz – Nyt design som matcher den nye Bonneville halskæde. Et sæt der allerede er blevet eftertragtet som gaven til ham der fortjener det bedste.

 

19.12.2012  Trods den relativt korte tid denne halskæde nu har været i vores sortiment, er denne fede halskæde allerede blevet en absolut bestseller,og er blevet dette års mest eftertragtede sæt som den ultimative gave til ham.

Dette sæt er gaven til ham der vil have det bedste 🙂