...

Cool smykker til kvinder – Ny model COSTA

Del

Nyt blåt Swarovski armbånd – Designede smykker til kvinder

Næsten alle mennesker facineres af smykker og især smykker til kvinder er der et meget stort udvalg af, da det især er kvinder der elsker at pynte og dekorere sig med smukke smykker. Smykker til kvinder er også noget af det der bliver solgt rigtig meget af til gaver, da man næsten aldrig går galt i byen når man forære smykker til kvinder.

Der findes mange smukke smykker til kvinder i vores sortiment, og dette Costa armbånd er blot et af dem. Armbåndet er af en meget høj kvalitet og er med sit både stilfulde og trendy look en perfekt accessories til et casual outfit som f.eks. et par jeans. De blå og brune sten står i flot kontrast til hinanden og er farver man ikke kommer uden om dette efterår og vinter.

Dette armbånd er meget smykt sammensat af de sjældne og ret unikke blå “sponge” kvarts, originale Svarovski perler i en flot “jeans” blå farve, og ligeledes originale Swarovski krystaller i blå. Låsesystemet er platinbelagt og matcher perfekt de blå toner.

Model Costa - Smykker til kvinder fra Nirbana Soul

Blåt armbånd med Swarovski krystaller og blå sponge kvartz

 

Et Nirbana Soul armbånd er et must i enhver smykke samling og med det store udvalg af kvalitets smykker til kvinder som findes i vores webshop er det let altid at finde det smykke der er skabt netop til dig. Måske det er en gave du er på udkig efter og her er Nirbana Soul smykkerne også en oplagt gave ide og så bytter vi med et smil helt frem til d. 7 Januar 2013.

Det nye Costa armbånd kan ses i nærbilleder og også købes her