...

Dusk to Dawn – Eksklusive smykker

Dusk to Dawn er eksklusive smykker til mænd og kvinder

Dusk to Dawn Pure Identity

Dusk to Dawn smykker – Dansk designede smykker i ekstraordinære og ædle materialer. Designet med stil og et lille strejf af arrogance

Dusk to Dawn byder på et univers af ægte identitet gennem udsøgte designede personlige smykker. Designerne hos Dusk til Dawn skaber deres unikke designs ved hjælp af de fineste og autentiske materialer af sølv, diamanter, rubiner, safirer, halvædelstene samt et udsøgt sortiment af andre typer af sjældne sten og spændende materialer som ligger lidt ud over de materialer der økonomisk kan benyttes i Nirbana Soul serien.

Vores smykker har designmæssigt deres oprindelse i en meget gammel smykke tradition, samtidigt med at de har gennemgået et eksklusivt og opdateret look, der er i trit med tidens mode.

Vores filosofi handler om at give vores smykker et særligt formål, ved at gøre dem ægte, værdifulde og unikke.

Materialevalget til alle vores Dusk to Dawn smykker er nøje udvalgte og håndplukket fra eksklusive leverandører spredt ud over det meste af verden, hvor vi finder præcist de sten og metaller der opfylder vores specifikke krav.

Alle Dusk to Dawn smykker er som udgangspunkt monteret med massive 925 sterling sølvlåse, og tråden (5 ”core” breaded) som er et kapitel, helt for sig selv, er specieludviklet til perfektionisme gennem en årelang proces.

Dusk to Dawn smykker ligger prismæssigt, grundet de ædle metaller og sten, lidt over prislejet på Nirbana Soul smykkerne, men er uden sammenligning de mest konkurrencedygtige på markedet på dette materiale niveau.

Dusk to Dawn byder på et one-of-a-kind personligt look, og er smykker som er fremstillet til at blive brugt og båret hver eneste dag.

Her finder du alle de unikke designs til ham og hende:

Dusk to Dawn smykker – TIL KVINDER

Dusk to Dawn smykker – TIL MÆND