Smykke designer

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Design dine egne smykker – halskæder og armbånd

Har du et ønske om dit eget design i enten halskæde eller armbånd? Så tilbyder vi dig muligheden for at designe helt dit eget, eller i samarbejde med vores professionelle designere.

Send os blot en mail via formularen herunder, med dine ønsker og gerne beskrivelse af de ønskede elementer ud fra vores eksisterende modeller. Du kan eventuelt bruge et eksisterende design som udganspunkt.

Når vi har modtaget din mail vil vi indenfor typist 1 – 2 arbejdsdage vende tilbage til dig med en oplæg, pris og leveringstid. Leveringstiden på specielle ordrer er normalt indenfor 3 arbejdsdage.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image=”20026″ img_size=”full”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]Understående informationer er nyttige for at kunne designe optimalt:

Hvis du ønsker at designe ud fra en eksisterende halskæde eller armbånd, Da blot giv os navnet på designet du ønsker at arbejde ud fra.

Hvis du derimod ønsker at designe helt fra bunden, fra egen idé, da er understående informationer meget nyttige:

Køn: Herre / Dame (Hvis det er armbånd) da det er afgørende for hvor mange sten der benyttes.

Perlestørrelse: Hvilken perlestørrelse Perlestørrelse: 8 mm / 10 mm / 12mm

Snor: String (snor igennem perlerne) eller Macramé (snor bundet omkring perlerne).

Farve på snor: Sort – Lysebrun – Mørkebrun – Grå/sølv – Armygrøn – Lilla

Logo lås: Sølv/stål – Guld – Rosenguld – Gunmetal

Sten og perler: Vælg de ønskede elementer ud fra vores eksisterende produkter og beskriv venligst hver perle fra højre og hele vejen rundt til logostenen.

Et herrearmbånd med string har 17 sten, og med macramé har 13 sten (10 mm.)

Et kvindearmbånd med string har 15 sten, og med macramé har 11 sten (10 mm.)

Et pige / drengearmbånd har typisk som string 14 sten og macramé 10 sten (10 mm.)

Men send og helst målet om håndledet, så er vi sikre på den perfekte størrelse.

Halskæder, her vælger du selv hvilken længde du ønsker, information om tråd, farve osv. er ligesom ovenstående.

Alle personlige designs leveres naturligvis i vores sædvanlige lækre smykke æsker.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]BRUG GERNE KONTAKTFORMULAREN HERUNDER – ELLER RING OS PÅ 71725455

Vi arbejder i øjeblikket på en mere overskuelig måde for dig at designe på. En måde hvor du selv i ro og mag kan designe dit personlige ønskesmykke online.

Tilmeld dig vores VIP nyheds mail i dag og få besked som den første når vi er i luften og få samtidigt alle vores andre nyheder, specielle tilbud og aktiviteter direkte ind i din mailboks NYHEDSMAIL[/vc_column_text][vc_column_text]

    [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]